Karlskogahem AB är ett helägt kommunalt bolag grundat 1946. Vårt bestånd omfattar cirka 2700 bostadslägenheter och cirka 42000 kvm lokaler. Lokalerna består av gruppbostäder, kontor och affärslokaler. Karlskogahems omsättning uppgick år 2021 till 218 mnkr. Bolaget har idag ca 45 personer anställda på helårsbasis.

Uppdraget

Som säsongsarbetande fastighetsskötare på Karlskogahem ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att all utvändig fastighetsskötsel utförs inom vårt bestånd. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av ogräsrensning, gräsklippning, trimning, häckklippning, skräpplockning, sand- och lövupptagning samt att köra bort saker och möbler från miljörum. I tjänsten ingår också ansvar för ordning- och redafrågor samt kontakter med hyresgäster i dessa frågor.

I vårt dagliga arbete prioriterar vi ordning och reda samt har höga krav på kvalitet för utfört arbete.

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller utbildning som fastighetsskötare. Vi ser helst att du har B-körkort, men AM-körkort kan vara tillräckligt.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Du kommer att arbeta i team och vi värdesätter en god samarbetsförmåga som du använder i den täta kontakten med våra hyresgäster och med dina kollegor. Du har en positiv attityd och är initiativrik, självgående, ansvarstagande och har ett affärsmässigt tänk. Det är också viktigt att du är flexibel och van vid att hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt.

Vi erbjuder dig en rolig och omväxlande tjänst hos en av Karlskogas mest eftertraktade arbetsgivare. Vi ser även att du delar vår värdegrund som bygger på ansvar, trygghet och gemenskap. Detta ska finnas med i allt vi gör och är det som leder oss till goda resultat och framgång.

Mer information och ansökan

Detta är fyra säsongsanställningar på sex månader och tillträde sker 1 april och 1 maj. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

För utförligare information eller frågor, kontakta servicechef Micael Björkbacka på 0586-657 21.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan här!