Information

Med anledning av nattens explosion på Grundläggarvägen vill Karlskogahem ge lite kort information. Vi har en fortlöpande dialog med polis, som befinner sig i området. Vi har även personal ute i området. Om du som hyresgäst känner dig orolig och vill prata är det bara att du tar kontakt med någon av oss, antingen ute… Läs mer »

SABOs Integrationsdagar, 5-7 november

Den 5-7 november deltog anställda från Karlskogahem vid SABOs Integrationsdagar, som anordnades i Östersund. Det var två dagar fyllda av föreläsningar och studiebesök med fokus på integration. Det fanns även tillfälle till nätverkande med andra allmännyttiga bostadsbolag för utbyte av erfarenheter och arbetssätt för att inspirera det fortsatta integrationsarbetet.

Den talande bilen

Som utlovat i Karlskogaliv kommer här en kort film på den talande bilen. Mycket nöje!

Öppettider fredag 2/11

Fredagen 2/11 stänger Karlskogahems kontor klockan 12:00 med anledning av Allhelgonaafton. Öppnar som vanligt måndag 5/11 08:00. Vi önskar er en trevlig helg!

Karlskogaliv nr3

Här kommer årets sista Karlskogaliv. Mycket nöje! https://www.e-magin.se/paper/6m625x7g/paper/1   Mvh Karlskogahem AB

Dags för Ullared

Ullared Du som hyresgäst är välkommen att följa med på en dagstur med buss till shoppingparadiset Ullared! Torsdagen den 29 november Bussen avgår från: Sandviken köp city         kl. 06.15 Busstationen                   kl. 06.20 Skranta Torg                   kl. 06.30 Hemfärd från Ullared kl. 17.00 Kostnad för buss, tur och retur: 150 kr Anmälan är bindande och kan… Läs mer »

Karlskoga-andan – ny nattfotboll drar igång

Karlskoga-andan presenterar ny nattfotboll Efter sommaren succé kör vi nu igen. Från och med 28/9 är Nattfotbollen tillbaka, fredagar i Skrantaskolans idrottshall och lördagar i Österledsskolans idrottshall. Våra fantastiska ledare är på plats och vi hoppas att vi får träffa många av er där! Vi ses!    

Driftsättning av cykelförråd på Baggängen

På måndag den 24/9 kommer de nya cykelförråden att driftsättas på Baggängen. Detta innebär att man endast kan ta sig in i förråden med sin aptusbricka. De befintliga brickorna kommer per automatik att vara aktiverade och fungera med start måndag. De nya cykelförråden är märkta med husnummer och trappuppgång. Exempel:  40AB – endaste boende i… Läs mer »

Västra infarten till Gösta Berlingsväg 15 upphör

Karlskoga kommun har sålt fastigheten väster om Gösta Berlingsväg 15-17, vilket innebär att infarten till 15:on  kommer att upphöra. Vi hänvisar våra hyresgäster som bor på Gösta Berlingsväg 15 att använda befintlig infart på baksidan av 5:an. Med Vänlig hälsning Karlskogahem AB