Området Fruktlunden har 45 lägenheter i storlek 2-4 rok. Den första etappen färdigställdes sommaren 2014 och i den andra etappen flyttade de första hyresgästerna in under december 2014.

Centralt läge mellan city och trädgårdsstad
Charmen med Fruktlunden är dess läge bland små flerbostadshus och stora villor i trädgårdsmiljö. Öppna kvarter med mycket grönska. Kuperad terräng som ger en härlig utsikt över Karlskoga centrum och vidare över Grönfeltsudden. Kulörta hus i olika nyanser.

Tomten har sex meters nivåskillnad från sydost till nordväst, vilket gör tillgänglighetsfrågorna särskilt viktiga. Nivåerna har tagits upp i trapphusen, vilket ger god och trygg tillänglighet till angöring, parkering, trädgård och park.

Modernt och genomtänkt
Lägenheterna är ljusa med hög standard och moderna material. En generös takhöjd ger lägenheterna en känsla av rymd. Inredningen har hög kvalitet med genomtänkta detaljer som gör boendet bekvämt. Moderna kök utrustade för att göra matlagningen till ett nöje.

Badrummen med wc och dusch är extra stora och ger utrymme för badkar. Varje lägenhet har tvättmaskin och torktumlare.

 

 • Beskrivning
  Alla lägenheter i Fruktlunden har en modern standard. Nedan presenteras utrustning och materialval.

  Kök
  Kyl, frys, spis med induktionshäll. Köksinredning med utdragslådor. Kakel ovanför bänk.

  Badrum/wc
  Rymliga badrum, helkaklade väggar med klinkergolv och golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare. Avlastningsytor. Dusch med duschväggar eller badkar.

  Golv
  Klinker i entréhall och badrum. Parkett i övriga rum.

  Väggar
  Målade väggar i alla rum samt kök. Fondtapet i vardagsrum och sovrum.

  Tak
  Målade tak i hela lägenheten. Takhöjd 2,60 m.

  Garderober, förråd
  Klädkammare i lägenheterna (ej i den mindre tvåan) samt garderober och ett linneskåp. Alla lägenheter har förråd i markplan.

  Bredband, telefoni, TV
  Alla lägenheter är anslutna till Karlskoga Stadsnät. Fibernät med möjlighet att teckna bredband, tv och telefoni i ett öppet nät. I hyran ingår ett basutbud av tv-kanaler via Sappas kabel-TV nät. Det är även möjligt att beställa ett utökat programutbud via Sappa.

  Hiss
  Hiss finns.

  Energi
  Husen klassas som lågenergihus. Varje hyresgäst kan avläsa och påverka sin förbrukning av vatten och hushållsel.

  Balkong eller uteplats
  Nästan alla lägenheter har stora inglasade balkonger, 11—12 kvm, med belysning och eluttag. Två lägenheter per hus har uteplats i stället för balkong.

  Parkering
  Möjlighet att hyra carport eller parkeringsplats med motorvärmaruttag. De flesta carportar har även ett litet kallförråd.

  Gemensamhetslokal
  I fastigheten finns gemensamhetslokal med gästrum.

  Övrigt
  Alla lägenheter är utrustade med brandvarnare samt porttelefon. Postboxar i entrén. Miljöstation och cykelrum på gården.

 • Presentationsfilm

  Presentationsfilm Fruktlunden

 • Situationsplan