Karlskogahem AB
Följ oss på sociala medier
LinkedIn
Twitter
Facebook

Karlskogahem fyller 70 år!

Under året fyller karlskogahem 70 år. Detta kommer vi uppmärksamma på flera sätt under året, stort och smått. Vi kommer bland annat i vår tidning Karlskogaliv lyfta viktiga milstolpar i företaget, presentera bilder och reportage från begynnelsen fram till idag. Givetvis vill vi också fira detta tillsammans med våra hyresgäster i form av olika aktiviteter, öppet hus och utlottning av biljetter till olika evenemang.

Du kan följa allt som händer kring vårt 70-årsjubileum på denna sida

 

Aktuella aktiviteter:

 

* Presentkort till Bullseye Saloon

Karlskogahem firar 70 år och det firar vi med att lotta ut ett antal presentkort värda 500 kr på Bullseye Saloon i Karlskogalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

För att vara med i utlottningen behöver du följa Karlskogahem på Facebook, gilla och dela det aktuella inlägget samt tagga den person du vill ha med som middagssällskap. 

Sista dag för att delta är 1/9 2017. Vinnarna presenteras på vår Facebooksida 4/9 2017.

Lycka till!

* Öppet hus

Under november kommer vi att arrangera öppet hus för att inviga vår nya bobutik samt uppmärksamma vårt 70-årsjubileum. Håll utkik för närmare information och inbjudan på denna sida samt i vår bobutik.Karlskogahem AB, Skrantafallet 9A, Box 417, 691 27 Karlskoga
Telefon(växel): 0586-657 00, E-post: info@karlskogahem.se