Karlskogahem AB
Följ oss på sociala medier
LinkedIn
Twitter
Facebook

Hyresinbetalning

OBS!

Vi byter till Bankgiro från den 1 januari!

 

När skall hyran betalas
Vilken dag hyran skall betalas står förtryckt på den hyresavi som kommer till dig via posten. Hyresavin kommer normalt till dig i mitten av månaden, och avser då efterföljande månad.

Hyran betalas alltid i förväg och senast sista vardagen innan aktuell månad.

Hur skall hyran betalas
Hyresinbetalningen görs enklast via plus- eller bankgirot, antingen på traditionellt vis med hjälp av ditt inbetalningskort eller via din Internetbank. Tänk på att alltid fylla i ditt OCR-nummer. OCR-numret står skrivet längst ner till vänster på din hyresavi.

Betala med e-faktura
E-faktura innebär att du får en elektronisk faktura via Internet. Hyresavin ser ut som vanligt och du betalar via din Internetbank. Se mer under fliken E-fakturaöppnas i nytt fönster

Ett annat alternativ är att använda sig av Autogiro, ett enkelt sätt att alltid betala hyran i rätt tid. Se mer under fliken Autogiro.

Om hyran inte betalas i tid
Vi har överlåtit vår kravverksamhet till Intrum Justitia. För dig som kund innebär detta att vid försenad hyresinbetalning kommer Intrum Justitia att skicka ut ett kravbrev. Kravbrevet innehåller förfallet belopp, inkassokostnader och dröjsmålsränta.

Karlskogahem AB, Skrantafallet 9A, Box 417, 691 27 Karlskoga
Telefon(växel): 0586-657 00, E-post: info@karlskogahem.se