Karlskogahem AB
Följ oss på sociala medier
LinkedIn
Twitter
Facebook

Mervärdesaktivitet i Nobelhallen

Varje år anordnar Karlskogahem ett tiotal aktiviteter för sina hyresgäster. I torsdags var det barnens tur att hitta på något och denna gång fick de ge sig ut på uterinken vid Nobelhallen.

"Vi jobbar mycket med mervärden och försöker hitta på sådant som efterfrågas. Detta handlar också om integration."  säger Maida Halimic, arbetsledare på kund och marknad på Karlskogahem.

Under torsdagseftermiddagen tog hon och några kollegor med nästan 20 barn till Nobelhallen. På uterinken möttes de av spelare ur BIK Karlskogas A-lag som delade med sig av sina bästa tips.

"Det var så himla fint. Jag är imponerad av hur engagerade spelarna var och hur bra de hjälpte barnen som aldrig stått på ett par skridskor förut. Det var verkligen jätteuppskattat." säger Maida.

Arrangemanget var för barn i grundskolan och anordnades i samarbete med Fritidsbanken som såg till att det fanns skridskor och hjälmar på plats.

Efteråt sattes grillen igång och alla bjöds på korv och dricka.

Karlskogahem har vid tidigare aktiviteter bjudit sina hyresgäster på gratis biljetter till BIK:s hockeymatcher och det har anordnats resor till Säftsen och Ullared till reducerat pris.


Karlskogahem AB, Skrantafallet 9A, Box 417, 691 27 Karlskoga
Telefon(växel): 0586-657 00, E-post: info@karlskogahem.se