Driftsättning av cykelförråd på Baggängen

På måndag den 24/9 kommer de nya cykelförråden att driftsättas på Baggängen. Detta innebär att man endast kan ta sig in i förråden med sin aptusbricka. De befintliga brickorna kommer per automatik att vara aktiverade och fungera med start måndag. De nya cykelförråden är märkta med husnummer och trappuppgång. Exempel:  40AB – endaste boende i… Läs mer »

Västra infarten till Gösta Berlingsväg 15 upphör

Karlskoga kommun har sålt fastigheten väster om Gösta Berlingsväg 15-17, vilket innebär att infarten till 15:on  kommer att upphöra. Vi hänvisar våra hyresgäster som bor på Gösta Berlingsväg 15 att använda befintlig infart på baksidan av 5:an. Med Vänlig hälsning Karlskogahem AB

Lyckad städdag på Baggängen

Torsdagens städdag på Baggängen var otroligt lyckad! Ungefär ett femtiotal personer boende i området var med och sopade, plockade skräp och krattade, vuxna som små! Engagemanget var fantastiskt och humöret var trots blåst och en rejält regnskur på topp hos alla deltagande. Tack alla inblandade för en kanoninsats!! Med vänlig hälsning Karlskogahem AB

Städdag i Baggängen

Städdag i Baggängen När: Torsdagen den 20 september Tid: Klockan 14:00 – 18:00 Plats: På gården, Baggängen Var med Karlskogahem AB och städa i ert område. Plocka skräp, sopa och lär dig mer om sopor och sortering. Var med och bidra till ett helt, rent och trivsamt område. Gå vår tipspromenad och lär dig mer… Läs mer »

Urban Linder – Ny VD på karlskogahem

Karlskogahems nya VD Urban Linder kan sitt Karlskoga. Urban E. Linder tillträde som VD för Karlskogahem den 1 augusti. – Jag växte upp på Måbärsvägen och farmor Signe flyttade till Skogsrundan som nybliven änka när hon var runt 60 år. Där bodde hon tills hon var 103 år. Som liten pojke cyklade han ofta till farmor,… Läs mer »

Loviselund – byggnationen följer tidplanen

Loviselund Bygget av Loviselund följer tidplanen och inflyttning i lägenheterna kommer kunna ske med start den 1 december i år. Just nu pågår arbeten med ytskikt, installationer och inredning. Många tak och väggar är målade och på flera ställen är även parkett- och klinkergolven på plats. Det samma gäller skjutgarderober i hallar och sovrum. Arbete… Läs mer »

Karlskogaliv nr1

Visst ser ni skillnaden! Med årets första nummer är det också premiär för nya Karlskogaliv. Vi har fräschat upp designen och satsat på ett lite fylligare och bredare innehåll. Mycket nöje! Länk till tidningen: http://www.e-magin.se/paper/2kgkf6fn/paper/1

Loviselund – Centralt med fin omgivning

Ett nytt modernt boende väntar på dig mitt i centrala Karlskoga. Karlskogahem bygger 40 nya lägenheter i Loviselund. Det kommer att byggas två punkthus – ett i fyra och ett i sex våningar. På vår hemsida och i sociala medier kan du nu läsa mer om vår nybyggnation Loviselund. Inflyttning i lägenheterna kommer kunna ske… Läs mer »

Tre ord du associerar till Karlskogahem

Vid gårdagens frukostmöte inom koncernen Karlskoga kommun berättade vi på Karlskogahem om vår verksamhet. Alla närvarande fick också skriva ner tre ord som de personligen associerar till Karlskogahem. Tack för era svar!